top of page

MERITFÖRTECKNING

DESIGN BY SIGGELIN

UPPLEVELSER I ALLA FORMER

Hej!

Välkommen till mitt skrivbord. Ludvig Siggelin heter jag och har jobbat i ca 13 år som grafisk designer och Art Director. Sedan snart två år är jag frilansande designer under mitt egna företag Design By Siggelin.

 

i många år arbetade jag på Ledarna - Sveriges Chefsorganisaton och hade då huvudansvaret för Ledarnas grafiska identitet. Jag var ofta involverad i den strategiska kommunikationen kring event och kampanjer samt den löpande verksamheten. Jag har genom åren producerat annonsmaterial, broschyrer, webbdesign, mässmontrar, innehåll till sociala medier och mycket annat. 

 

I bagaget har jag flera uppdrag som frilansdesigner och samarbeten 

med större byråer och organisationer. Mina senaste och mest aktuella kunder är Filmstaden och Svenska Fotbollsförbundet.

 

Jag har genom åren producerat för de flesta kanaler och format. Jag rör mig fritt mellan grafisk design, webb, film, print och IRL. För mig är syftet alltid det viktigaste – oavsett medieval.

Jag älskar att skapa och göra avtryck. Oavsett om det är en trycksak eller ett event så vill jag maximera upplevelsen för den som tar del av det. Det är först då jag tror man på riktigt kan nå fram med sina budskap – och göra verklig skillnad.

Mycket av det som intresserar mig syns i min portfolio; design, idrott och musik. Annars umgås jag gärna med min sambo och vår femåriga dotter. Ofta ser man mig under ett löppass i Rönninge, utanför Stockholm, där jag bor med min familj. 

Kort sagt: Jag är positiv, aktiv och kreativ. Jag älskar att skapa saker. Jag gillar att tänka utanför boxen. Mitt motto "allt är möjligt" sitter i ryggmärgen. Så vill ni spänna bågen tillsammans med mig, hör av er!

Hoppas vi hörs!

Mvh Ludde

bottom of page